Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:Ρ.Γεωργιάδου
Μ. Αλεξάνδρου 57, Τ.Κ. 562 24
Τηλ. : 2310 759766
e-mail:dke.t.politismou@n3.syzefxis.gov.gr

ΑΡ.ΠΡΩΤ. : 3664
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 27/01/2015
Αγαπητή κυρία Καπαρδέλη,
Σε λίγες ημέρες πέφτει η αυλαία ενός σημαντικού πανελλήνιου πολιτιστικού θεσμού. Ο 5ος διαγωνισμός ποίησης και φωτογραφίας, που προκήρυξε ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, ολοκληρώνεται με μια μεγάλη εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα απονεμηθούν τα βραβεία και οι διακρίσεις στις καλύτερες συμμετοχές.
Θέλοντας αφενός να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας, η οποία συνέβαλε στην επιτυχία του Πανελλήνιου αυτού διαγωνισμού, σας προσκαλούμε να παραστείτε στην τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (οδός Μ. Αλεξάνδρου 57, Εύοσμος).
Η εκδήλωση απονομής, πέρα από το τυπικό μέρος των βραβεύσεων, υπόσχεται ένα μοναδικό θέαμα. Θα είναι μια βραδιά γεμάτη λόγο, εικόνα, μουσική και κίνηση, εμπνευσμένη από τις δημιουργίες των συμμετεχόντων. Εξάλλου στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση με τις φωτογραφίες και αποσπάσματα των ποιημάτων όλων των συμμετεχόντων δημιουργών.
Θα ήταν λοιπόν μεγάλη τιμή και χαρά για την οργανωτική και κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού να σας έχουμε όλους κοντά μας.
Με τιμή
Τμήμα σχεδιασμού πολιτιστικών δραστηριοτήτων

http://www.kordelio-evosmos.gr

http://www.kordelio-evosmos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2992&Itemid=706

Με την απονομή των βραβείων και των διακρίσεωνστις καλύτερες συμμετοχές, πέφτει η αυλαία του 5ουΠανελλήνιου Διαγωνισμού Ποίησηςκαι Φωτογραφίαςμε θέμα: «Όμορφη που 'ναι η ζωή» που διοργάνωσε οΔήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, νέας Γενιάς, Αθλητισμού & Πολιτισμού. Η τελετή απονομής του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο εκδήλωσης, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57).
 Τελετή Απονομής Βραβείων    5ου Διαγωνισμού Ποίησης και ΦωτογραφίαςΕκατοντάδες δημιουργοί από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό κατέθεσαν την «ψυχή» τους, ξεδιπλώνοντας τις σκέψεις και την έμπνευσή τους στο χαρτί αλλά και στο φωτογραφικό φακό. Ο διαγωνισμός, ο οποίος έχει γίνει θεσμός πλέον στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου, φιλοδοξεί να αναδείξει τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία στην εποχή της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και να «φωτίσει» μέσα από την τέχνη την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Της τελετής απονομής των βραβείων, επαίνων και διακρίσεων θα προηγηθεί μιαπαράσταση «γεμάτη» συναισθήματα και εικόνες, όπου οι τέχνες θα «δένουν» αρμονικά σε μία δημιουργική σύνθεση κινηματογραφικής εικόνας, κίνησης, χορού και μουσικής, ποίησης και φωτογραφίας. Παράλληλα στο Φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου θα λειτουργεί Έκθεση Φωτογραφίας των συμμετεχόντων του Διαγωνισμού, την οποία θα μπορεί να επισκεφτεί το κοινό έως την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου.

Όλες οι συμμετοχές αξιολογήθηκαν από πενταμελή κριτική επιτροπή που συστάθηκε τόσο για το διαγωνισμό της Ποίησης όσο και της Φωτογραφίας. Συγκεκριμένα την κριτική επιτροπή για τον διαγωνισμό ποίησης αποτελούν οι: Αλέξανδρος Ακριτίδης, Θεοδοσία Κωνσταντινίδου, Χρήστος Μαρτίνης, Άρης Μπιτσώρης, Γιάννης Φραγκούλης ενώ οι συμμετοχές για τον διαγωνισμό φωτογραφίας αξιολογήθηκαν από τους: Ανέσ
τη Μαστορίδη,  Φώτη Παλαιολόγο,  Άρη Ακριτίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου